Veilig Koken = Gezond Koken

Veiligheid Keuken Als Eén Van De Meest Onderschatte Aspecten Van Koken

De keukens van tegenwoordig zijn echte leefkeukens, de centrale ontmoetingsplek voor het gezin.
Iedereen heeft de hele dag andere bezigheden gehad.
En nu ... even tijd voor elkaar ...

 

Lees nu alles over de beste apparatuur om veilig en gezond te kunnen koken.Veilig Koken

Drukte in de keuken ... en veilig koken!

Vele handen maken licht werk en het is nog gezellig ook. Even niet opletten, en dan...

Snel een maaltijd bereiden en op een veilige manier is met de nieuwste technologische innovaties absoluut mogelijk.

Voor optimale veiligheid zijn de meeste warmte-apparaten uitgerust met meerdere temperatuurbeveiligingen en restwarmte indicatoren.
Voor de vlugge kinderhandjes in de keuken is er de kinderbeveiliging op diverse apparatuur aanwezig.

Uw gerecht ... en voedselveiligheid!

Veiligheid wat betreft de apparaten in uw keuken is een belangrijke factor. Maar uiteraard is het bereiden en bewaren van levensmiddelen en gerechten zeker zo belangrijk.

Hoe sneller de levensmiddelen de optimale bewaartemperatuur bereiken, hoe veiliger ze bewaard blijven. Bewaar voedingsmiddelen in de koelkast en vrieskast op de juiste manier. Is er nog eten over? Laat het goed afkoelen voordat het de koelkast ingaat.

Levensmiddelen dient u het liefst verpakt of goed afgedekt bewaren. Hierdoor blijven niet alleen geur, smaak, kleur, vochtigheid en versheid van de levensmiddelen behouden, maar wordt bovendien voorkomen dat de opgeslagen levensmiddelen naar elkaar gaan ruiken.

Hygiëne en veiligheid

Hygiëne is een belangrijke voorwaarde voor veilig koken. Gelukkig zijn de apparaten van tegenwoordig makkelijk schoon te maken.

Ovens zijn vaak voorzien van zelfreinigingsprogramma's.

Op inductie kookplaten kunnen etensresten niet inbranden, schoonmaken met een vochtige doek is al voldoende.

No Frost koel-/vriessystemen hebben geen ijsvorming, hierdoor worden de eigenschappen van het voedsel niet aangetast en wordt het ontdooien overbodig gemaakt.

Veilig Koken samengevat ...!

De juiste apparaten in uw keuken kunnen u helpen bij het veilig en milieubewust koken.
In een handomdraai tovert u smaakvolle en gezonde gerechten op tafel.

Door nieuwe technieken zijn kooktijden van het gerecht korter, wat ten goede komt aan de vitaminen en voedingsstoffen. En kortere kooktijd betekent energiebesparing ...!

Apparaten zijn voorzien van diverse temperatuurbeveiligingen en met één druk op de kinderbeveiligingstoest en u blokkeert alle functie's.

De restwarmte indicator geeft aan welke zone nog warm is.

Het onderhoud en schoonmaken is simpel, de meeste apparatuur is onderhoudsvrij en voorzien van speciale reinigingsprogramma's.

Veilig KokenZuiverder en hygiënischer koelsystemen.
Door een snellere koeling wordt de optimale bewaarvoorwaarden snel bereikt.
Een antibacteriënschild vermijdt de groei van micro-organismen, schimmels en bacteriën.

Uiteraard geldt voor alle moderne apparaten dat deze energiebesparend zijn. Dit komt onder andere door de snelheid waarmee gekookt of bewaard wordt.
Door kortere kooktijden en betere bewaarkwaliteit blijven de belangrijkste vitaminen en voedingsstoffen bewaard! Hoe veilig kan gezond eten zijn …

Veilig Koken is Gezond en Bewust Koken!

Wilt u meer weten over hoe slimme keukenapparatuur bijdraagt aan gezonder-, veiliger- en energiebesparend koken? Bestel dan het GRATIS Rapport "Gezondheid & Veiligheid In De Moderne Keuken".

Laat u goed adviseren door een Inbouwapparatuur Expert

Het is zeer belangrijk om de juiste keuze te maken bij de aankoop van inbouwapparatuur. Een goed advies en eventueel een demonstratie is daarbij zeer belangrijk want met inbouwapparatuur kan meer dan u voor mogelijk houdt. Zoek daarom een Inbouwapparatuur Maestro Dealer bij u in de buurt voor een goed advies.

 

Ga hier naar de lijst met Inbouwapparatuur Maestro Dealers bij u in de buurt.