Lees nu alles over de beste apparatuur om
veilig en gezond te kunnen koken.
Drukte in de keuken ... en veilig koken!
Vele handen maken licht werk en het is nog gezellig ook. Even niet
opletten, en dan...
Snel een maaltijd bereiden en op een veilige manier is met de nieuwste
technologische innovaties absoluut mogelijk.
Voor optimale veiligheid zijn de meeste warmte-apparaten uitgerust met
meerdere temperatuurbeveiligingen en restwarmte indicatoren.
Voor de vlugge kinderhandjes in de keuken is er de kinderbeveiliging op diverse apparatuur
aanwezig.
Uw gerecht ... en voedselveiligheid!
Veiligheid wat betreft de apparaten in uw keuken is een belangrijke
factor. Maar uiteraard is het bereiden en bewaren van levensmiddelen en gerechten zeker zo
belangrijk.
Hoe sneller de levensmiddelen de optimale bewaartemperatuur bereiken, hoe
veiliger ze bewaard blijven. Bewaar voedingsmiddelen in de koelkast en vrieskast op de juiste
manier. Is er nog eten over? Laat het goed afkoelen voordat het de koelkast ingaat.
Levensmiddelen dient u het liefst verpakt of goed afgedekt bewaren.
Hierdoor blijven niet alleen geur, smaak, kleur, vochtigheid en versheid van de levensmiddelen
behouden, maar wordt bovendien voorkomen dat de opgeslagen levensmiddelen naar elkaar gaan
ruiken.
Hygiëne en veiligheid
Hygiëne is een belangrijke voorwaarde voor veilig koken. Gelukkig zijn de
apparaten van tegenwoordig makkelijk schoon te maken.
Ovens zijn vaak voorzien van zelfreinigingsprogramma's.
Op inductie kookplaten kunnen etensresten niet inbranden, schoonmaken met
een vochtige doek is al voldoende.
No Frost koel-/vriessystemen hebben geen ijsvorming, hierdoor worden de
eigenschappen van het voedsel niet aangetast en wordt het ontdooien overbodig gemaakt.
Veilig Koken samengevat ...!
De juiste apparaten in uw keuken kunnen u helpen bij het veilig en
milieubewust koken.
In een handomdraai tovert u smaakvolle en gezonde gerechten op tafel.
Door nieuwe technieken zijn kooktijden van het gerecht korter, wat ten
goede komt aan de vitaminen en voedingsstoffen. En kortere kooktijd betekent energiebesparing
...!
Apparaten zijn voorzien van diverse temperatuurbeveiligingen en met één
druk op de kinderbeveiligingstoest en u blokkeert alle functie's.
De restwarmte indicator geeft aan welke zone nog warm is.
Het onderhoud en schoonmaken is simpel, de meeste apparatuur is
onderhoudsvrij en voorzien van speciale reinigingsprogramma's.
Zuiverder en hygiënischer koelsystemen.
Door een snellere koeling wordt de optimale bewaarvoorwaarden snel bereikt.
Een antibacteriënschild vermijdt de groei van micro-organismen, schimmels en bacteriën.
Uiteraard geldt voor alle moderne apparaten dat deze energiebesparend
zijn. Dit komt onder andere door de snelheid waarmee gekookt of bewaard wordt.
Door kortere kooktijden en betere bewaarkwaliteit blijven de belangrijkste vitaminen en
voedingsstoffen bewaard! Hoe veilig kan gezond eten zijn …
Veilig Koken is Gezond en Bewust Koken!
Wilt u meer weten over hoe slimme keukenapparatuur bijdraagt aan
gezonder-, veiliger- en energiebesparend koken? Bestel dan het GRATIS Rapport "Gezondheid &
Veiligheid In De Moderne Keuken".
Laat u goed adviseren door een Inbouwapparatuur
Expert
Het is zeer belangrijk om de juiste keuze te
maken bij de aankoop van inbouwapparatuur. Een goed advies en eventueel een demonstratie is
daarbij zeer belangrijk want met inbouwapparatuur kan meer dan u voor mogelijk houdt. Zoek
daarom een Inbouwapparatuur Maestro Dealer bij u in de buurt voor een goed
advies.
Ga hier naar de lijst met Inbouwapparatuur Maestro Dealers bij u in de
buurt.
|