Waarom Koken En Genieten Verder Gaat Dan Een Gezond Recept

Al Tijdens Het Koken Kunt U Genieten Van Een Veilige-, Schone-, En Leuke Bereiding

Goed gereedschap is het halve werkKoken en Genieten

Een pan die niet snel aanbakt, een kookplaat met zeer nauwkeurige temperatuur regeling, optimaal gebruik van de (stoom)oven, de voordelen van een combimagnetron, geen hinderlijke kookluchtjes. Niet iedereen is een meester-kok, echter het succes van een zalig gerecht is eveneens sterk afhankelijk van de apparatuur waarmee u kookt en gemak dient de mens. Na een intensieve speurtocht om zalig te kunnen koken en genieten ben ik heel veel apparatuur tegengekomen welke het koken en het genieten optimaal bevorderen.

 

 

 

Lees nu alles over de beste apparatuur om snel, gemakkelijk, efficiënt en gezond te kunnen koken en genieten.

Oven genot

Welke oven past het beste bij mijn kookprofiel?

- Standaard oven of Multi Functie (hete lucht)

Een standaard oven heeft slechts boven- en onderwarmte terwijl een Multi Functie oven beschikt over een fan in de achterwand met hier om heen een verwarmingselement voor het gelijkmatig verdelen van de hete lucht. Meerdere programma keuzes zijn hierbij mogelijk; bijvoorbeeld hete lucht in combinatie met onderwarmte.

- Ovens met een kookboek (voorgeprogrammeerde kookprogramma’s)

Met slechts een druk op de knop start u uw favoriete kookprogramma. U hoeft niet zelf de instellingen zoals type verwarming, tijdsduur, temperatuur etc. in te stellen.

- Het opslaan van kookprogramma’s

Wanneer u bijvoorbeeld een speciaal gerecht heeft bereidt waarover u zeer tevreden bent en dit gerecht nog een keertje wenst te herhalen kunt u de door u gebruikte instellingen (type verwarming, tijdsduur, temperatuur etc.) onder uw favoriete naam opslaan. Wanneer u hetzelfde (geslaagde) gerecht wenst te herhalen hoeft u niets opnieuw alle instellingen opnieuw te selecteren. U selecteert slechts het door u opgeslagen programma en hetzelfde geslaagde resultaat beleeft u opnieuw.

- Hoe haal ik mijn gerecht uit de oven?

Aan te raden is te kiezen voor een oven die beschikt over telescoop geleiders waardoor de bakplaat in zijn geheel uit de oven getrokken kan worden hetgeen het uitnemen van uw gerecht aanzienlijk vergemakkelijkt. Het merk ‘Fagor’ heeft echter een uniek systeem dat wanneer u de ovendeur opent de bakplaat langzaam ‘automatisch’ uit de oven komt, wel zo gemakkelijk.

- De oven reinigen?Koken en Genieten

 

Om de aangekoekte vetten etc. in uw oven is een hele klus. De zelfreinigende ovens (pyrolyse) reinigen zichzelf automatisch na slechts één druk op de knop.

 

- Stoomovens?

In een stoomoven behoudt u het maximale aan de natuurlijke mineralen en vitaminen omdat het product gaart op haar eigen natuurlijke mineralen, vetten en vocht. Stukken gezonder dus en tevens malser en sappiger.

Koken En Genieten kent meer aspecten - dat is wel duidelijk.

Wilt u meer weten over hoe slimme keukenapparatuur bijdraagt aan gezonder-, veiliger- en energiebesparend koken? Bestel dan het GRATIS Rapport "Gezondheid & Veiligheid In De Moderne Keuken".

Laat u goed adviseren door een Inbouwapparatuur Expert

Het is zeer belangrijk om de juiste keuze te maken bij de aankoop van inbouwapparatuur. Een goed advies en eventueel een demonstratie is daarbij zeer belangrijk want met inbouwapparatuur kan meer dan u voor mogelijk houdt. Zoek daarom een Inbouwapparatuur Maestro Dealer bij u in de buurt voor een goed advies.

 

 

Ga hier naar de lijst met Inbouwapparatuur Maestro Dealers bij u in de buurt.