Lees verder om alles te weten over
magnetronrecepten...
Magnetron en hetelucht
Gerechten worden sneller bereid dan bij alleen de ovenstand. Geschikt voor
gerechten die normaal een lange bereidingstijd hebben, zoals brood en gegratineerde
schotels.
Hetelucht en grill
Met deze combinatie krijgen bijvoorbeeld lasagne en gratins een knapperig
korstje.
Magnetron en grill
Perfect voor het bereiden van grotere stukken vlees zoals een halve kip,
hele vis en gegratineerde schotels. Het vlees wordt door en door verhit en tegelijktijd
geroosterd.
Hetelucht en bovenwarmte
Voor gerechten die een knapperig korstje moeten krijgen, zoals
vleesgerechten.
Hetelucht en onderwarmte
Voor gerechten die een knapperige bodem moeten krijgen.
Op het internet treft u uiteraard een diversiteit van recepten aan, die u
helpen om optimaal gebruik te kunnen maken van de functie's van de combimagnetron , maar
...
Wist u dat ... het bereiden van ...
Een hele kip slechts 25 minuten duurt...?
Kruidt de kip naar wens en plaats het in de oven.
Stel de combi thermogrill/geventileerde grill op 160 °C, magnetron 500 W. Halverwege de tijd de kip
keren.
En 25 minuten later geniet u van een zalige malse kip!
Rosbief (circa 1 kg, medium) in een tijdsbestek van 35 minuten klaar
is...?
Plaats de rosbief in de oven. Stel de combi hete lucht op 240 °C,
magnetron 180 W. Na 35 tot 40 minuten is de rosbief klaar.
Een cake 15 minuten ...?
Verwarm de hetelucht oven voor tot 220°C.
Bereidt de cake volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Plaats de cakevorm op een laag
rooster in de voorverwarmde oven.
Bak de cake in circa 15 minuten op de combi hete lucht 220 °C, magnetron 200 W.
En gegratineerde aardappels heeft u na 20 tot 25 minuten al op tafel
...?
Plaats de schaal met gegratineerde aardappels in de combi
thermogrill/geventileerde grill 180°C, magnetron 600 W. Het gerecht kan na een minuut of 20
uit de oven.
En tot slot ...
Verwen uw gasten na het eten met een lekker verwarmd doekje om de handen
te reinigen.
Dompel kleine gastendoekjes of servetten (niet van papier) in water met citroensap, wring ze uit,
rol ze op en plaats ze in een schaaltje in de magnetron. Verwarm ze op vol vermogen gedurende 30
seconden per doekje.
Je ziet het, je ruikt het en je proef het ...
Gezonde en smakelijke magnetron recepten ...
Wilt u meer weten over hoe slimme keukenapparatuur bijdraagt aan
gezonder-, veiliger- en energiebesparend koken? Bestel dan het GRATIS Rapport "Gezondheid &
Veiligheid In De Moderne Keuken".
Laat u goed adviseren door een Inbouwapparatuur
Expert
Het is zeer belangrijk om de juiste keuze te
maken bij de aankoop van inbouwapparatuur. Een goed advies en eventueel een demonstratie is
daarbij zeer belangrijk want met inbouwapparatuur kan meer dan u voor mogelijk houdt. Zoek
daarom een Inbouwapparatuur Maestro Dealer bij u in de buurt voor een goed
advies.
Ga hier naar de lijst met Inbouwapparatuur Maestro Dealers bij u in de
buurt.
|