Puur Plezier En Gemak Met Inductie Koken

Inductie Koken Voordelen Uit De Doeken Gedaan...!

Puur kookplezier!
Strak uiterlijk, een glad oppervlak en makkelijk in onderhoud.
Op een Inductie Kookplaat kunt de gezondste maaltijden bereiden…!

 

Lees verder om alles te weten over inductie koken...inductie koken

Wat is Inductie Koken ...?

Een Inductie Kookplaat zorgt voor de juiste temperatuur op precies die plaatsen waar het nodig is: rechtstreeks in de pan zonder enige warmteoverdracht op de kookplaat. Met een extreem hoge snelheid wordt net onder de inductiepannen een elektromagnetisch veld gecreëerd. Het rendement ligt hierdoor 90% hoger.

Het voordeel is duidelijk: de snelle kooktijd bespaart een heleboel tijd en u kunt daarna dus langer genieten van uw maaltijd!

Een gezonde tijdsbesparing ...!

De temperatuur kan snel en nauwkeurig worden geregeld. De opwarming stopt automatisch wanneer de pan van de kookzone wordt verwijderd. Bij het opnieuw plaatsen treedt de ingestelde warmteoverdracht onmiddellijk op.

Voor het kort aanbraden van een stuk vlees, wordt de pan direct verwarmd. Wordt de temperatuur lager gezet om het eten te laten sudderen ... dan koelt de pan meteen weer af. Zo is het veel eenvoudiger om gerechten met een korte bereidingstijd precies zo te bereiden als nodig is.
De snelle, doelgerichte hitte bij inductiekoken verkort ook de kooktijd van groenten, stoofschotels en wokgerechten. Hierdoor worden alle belangrijke vitamines en voedingsstoffen bewaard.

Inductie koken bespaart veel tijd en brengt bovendien een gezonde maaltijd op tafel!

Inductie Kookplaat Schoonmaken

Het gedeelte van de kookzone waar geen pan op staat, wordt niet heet.
Spetters, overgekookte sauzen of vloeistoffen krijgen geen kans in de glasplaat te branden. Reinigen is simpel. Een vochtige doek is voldoende om de inductie kookplaat weer te laten glanzen.

Hygiëne in de keuken: deze snelle en simpele manier van reinigen helpt er zeker aan mee!

Gezonde veiligheid in de keuken...!

De Inductie Kookplaat is veilig in gebruik. De kookzone warmt niet op, behalve door overdracht van de pan. Hierdoor worden geen vingers verhit en is er geen brandgevaar.

Staat er niets op de kookzone, dan is er ook direct geen warmteafgifte.
De restwarmte indicatie geeft aan welke zone nog warm is.
Met één druk op het kinderslot blokkeert u alle functies.
De kookplaat koelt zeer snel af.Inductie Koken

Door het kinderslot, de restwarmte indicatie, pandetectie is veiligheid gewaarborgd.

Inductie Koken... voor meer precisie, gebruikscomfort en veiligheid in elke keuken!

Wilt u op de hoogte blijven over hoe slimme keukenapparatuur bijdraagt aan gezonder-, veiliger- en energiebesparend koken? Schrijf dan hier rechts op de pagina in voor de gratis Nieuwsbrief "Gezondheid & Veiligheid In De Moderne Keuken".

 

Laat u goed adviseren door een Inbouwapparatuur Expert

Het is zeer belangrijk om de juiste keuze te maken bij de aankoop van inbouwapparatuur. Een goed advies en eventueel een demonstratie is daarbij zeer belangrijk want met inbouwapparatuur kan meer dan u voor mogelijk houdt. Zoek daarom een Inbouwapparatuur Maestro Dealer bij u in de buurt voor een goed advies.

 

Ga hier naar de lijst met Inbouwapparatuur Maestro Dealers bij u in de buurt.