Snel En Gezond Koken Met Een Hogedrukpan

Een “ouderwetse” topper in de moderne keuken...!Hogedrukpan

Vroeger was de hogedrukpan niet weg te denken uit de keuken. Er werd immers meer tijd aan het bereiden van eten besteed. Door veranderingen in onze levensstijl, gemakkelijker koken, kant en klaar maaltijden, is de hogedrukpan een beetje uit beeld verdwenen.
Maar de snelkookpan wordt steeds vaker weer uit de kast gehaald. Het zelf bereiden van maaltijden is “hot”. Mensen willen weer gezond voedsel en weten wat ze klaar maken.

Met een hogedrukpan zijn uw gerechten sneller klaar, bespaart u tijd en energie en blijven vitamines en mineralen beter behouden. Met een hoge druk pan tovert u in een handomdraai gezonde en smaakvolle gerechten op tafel.

 

Lees verder om alles te weten over de hogedrukpan...

Hoe werkt een hogedrukpan ...?

In een hoge druk pan worden voedingsmiddelen onder hoge druk gekookt. De kooktemperatuur hierbij is hoger dan 100 graden waardoor de gerechten eerder gaar zijn. Door de hoge temperaturen en de snelheid van het garen blijven ook meer vitamines in de produkten intact, waardoor bereidingen met de snelkookpan dus niet alleen lekkerder, maar ook nog een stuk gezonder zijn.

De pan is energiezuinig en gaart voedsel drie keer zo snel als alle andere kookmethoden. Dit bekent dus dat maaltijden die normaal gesproken binnen een half uur bereidt zijn, nu binnen 10 minuten bereidt kunnen worden.

Er zijn heel veel gezonde gerechten te bereiden met de snelkookpan. Ook gerechten waar u in eerste instantie niet aan zou denken. Op het internet vindt u absoluut lekkere recepten.

De snelkookpan maakt het u gemakkelijk om snel en gezond te koken!

De voordelen van de hogedrukpan op een rij ...!

Sneller en economischer
De kooktijd is bijna 70% korter dan bij het tradionele koken. Het verbruik van energie is hierdoor dus een stuk lager.

Gezonder
De kortere kooktijd en het afgesloten koken zonder zuurstof zorgen dat er meer vitamines en mineralen behouden blijven: dus smaakvoller en gezonder.

Meer stoom
Groenten kunnen nu gekookt worden in hun eigen vocht, ander voedsel worden niet in water maar in waterdamp gekookt. Hierdoor worden smaak, geur, kleur en structuur van het voedsel beter bewaard.

Veelzijdig
De snelkookpan kan werkelijk alles aan: koken, braden, smoren, stomen van groenten, vlees, vis en light voeding. Zelfs minder mals vlees wordt heerlijk van smaak met het gebruik van deze pan.


De Hogedrukpan ...
Hedendaags kookcomfort ...!

Wilt u meer weten over hoe slimme keukenapparatuur bijdraagt aan gezonder-, veiliger- en energiebesparend koken? Bestel dan het GRATIS Rapport "Gezondheid & Veiligheid In De Moderne Keuken".


 

Laat u goed adviseren door een Inbouwapparatuur Expert

Het is zeer belangrijk om de juiste keuze te maken bij de aankoop van inbouwapparatuur. Een goed advies en eventueel een demonstratie is daarbij zeer belangrijk want met inbouwapparatuur kan meer dan u voor mogelijk houdt. Zoek daarom een Inbouwapparatuur Maestro Dealer bij u in de buurt voor een goed advies.

 

Ga hier naar de lijst met Inbouwapparatuur Maestro Dealers bij u in de buurt.